• main-banner-spain

  REGJISTRIMI I ANIJEVE SPAINË

  Regjistrimi i jahteve në Spanjë

Regjistroni varkën tuaj në Spanjë

SEO
Na lejoni të regjistrojmë varkën ose jahtin tuaj në Spanjë, Ne jemi kompania më e madhe e regjistrimit të anijeve në botë dhe kemi regjistruar më shumë anije se çdo biznes tjetër detar.
Ne mund të regjistrojmë çdo lloj varke në Spanjë duke përfshirë: jahte me vela, motobarka, jet ski, banesa shtëpie, RIB, maune, anije tregtare dhe mega jahte. Ju mund ta regjistroni varkën ose jahtin tuaj në Spanjë si për përdorim privat, komercial ose si anije bareboat. Le të kujdesemi për të gjithë procesin e regjistrimit dhe ne do t'ju kursejmë shumë kohë dhe përpjekje në regjistrimin e anijes tuaj në Spanjë.


Në Spanjë, regjistrimi i varkave është i vlefshëm për jetëgjatësinë e varkës dhe i disponueshëm për pronarët e varkave të të gjitha kombësive, për sa kohë që ata plotësojnë kërkesat e regjistrimit të përcaktuara nga Administrata Detare Spanjolle.

VETËM 4 HAPA TË THJESHTË

 • 01

  FORMA ONLINE

  Plotësoni formularin tonë online në vetëm 3 minuta

 • 02

  dokumentet

  Na dërgoni dokumentet e anijes tuaj dhe kopjen e pasaportës.

 • 03

  përpunim

  Ne i paraqesim dokumentet tuaja autoriteteve spanjolle.

 • 04

  përfundim

  Ne ju dërgojmë regjistrimin tuaj të ri me korrier brenda natës

Cilat dokumente na duhen?

Për të regjistruar jahtin tuaj në Spanjë, nuk kemi nevojë për asnjë raport anketimi dhe dokumentacioni është shumë i thjeshtë:

Një kopje e pasaportës

Dëshmia e pronësisë / marrëveshjes së shitjes

Certifikata e fshirjes (Nëse anija ishte regjistruar më parë)

Certifikata e lundrueshmërisë

Varkat e ndërtuara para vitit 1998. Kërkohet një dokument teknik i matjes

Varkat e ndërtuara pas vitit 1998, kërkohet një certifikatë e deklaratës CE

Certifikata e deklaratës CE të motorit

Nëse anija vjen nga jashtë BE-së, dokumentacioni i importit është i nevojshëm.

Dëshmia e pagesës së taksave

Nëse një varkë është më pak se 9 metra e gjatë dhe ka një motor me fuqi më të vogël se 8,69 kilovat (11,74 kuaj fuqi), ajo do t'i nënshtrohet taksës T0.

Një çertifikatë e vlefshmërisë detare kërkohet zakonisht për anijet në Spanjë dhe se certifikata lëshohet pas një studimi teknik. Studimi teknik kryhet nga një topograf i kualifikuar i cili ekzaminon varkën dhe verifikon që ajo është duke ndjekur rregulloret dhe standardet në fuqi.

5 - 7 ditë
Regjistrimi i varkave

Ne mund të regjistrojmë anijen tuaj ose përmes shërbimit tonë të shprehur ose me regjistrimin tonë normal.

3 - 4 javë
Regjistrimi Standard

FJALA E MJETEVE T Del STAFIT Delaware, Spanjisht, Angli, Frëngjisht, Gjermani, DUTCH, UKRAINE & RUSI

Takoni ekspertët tanë

Ne kemi një ekip me shumë përvojë që merret me regjistrimet në Spanjë.

Partners Carousel

Ne gjithashtu ofrojmë regjistrime të anijeve në vende të tjera

Qëndro i lidhur